Italia. Român, capturat după ce a înșelat zeci de conaționali cu mii de euro

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, în vârstă de 32 de ani, a fost prins de carabinieri în Rimini, Italia, în urma unui control de rutină în trafic.

Potrivit riminitoday.it, românul avea o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare în România, însă a fost dat dispărut înainte de a fi dus după gratii.

Românul a păcălit zeci de români prin înșelătorie telefonică. El suna oameni, se dădea angajatul unei companii telefonice şi păcălea pe oameni că ar fi câştigat premii importante. Pentru a intra în posesia premiilor, românii aveau de achitat anumite taxe. Astfel, românul şi acoliţii lui au făcut 23.000 de euro din fraude telefonice.

A fost prins la Rimini, în urma unui control de rutină în trafic. Când a văzut că poliţiştii trag mai multe maşini pe dreapta, românul a încercat să întoarcă maşina şi să se facă nevăzut. Comportamentul său a fost observat, astfel că poliţiştii l-au urmărit şi l-au prins. Au descoperit cu cine au de a face, astfel că românul a fost încarcerat şi urmează să fie extrădat în ţara natală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel