Italia. Român, călcat cu mașina de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Italia. Român, călcat cu mașina de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă
Italia. Român, călcat cu mașina de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Accident grav în Roma, unde un român a fost lovit de un tânăr, în timp ce acesta traversa strada. În urma incidentului, românul a fost grav rănit. 

Un bărbat român, în vârstă de 47 de ani, a fost grav rănit după ce a fost lovit de un Fiat Punto, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Evenimentul s-a produs în seara zilei de miercuri, 24 noiembrie. Românul a fost călcat în timp ce traversa strada și a fost dus imediat la Policlinico Umberto I, într-un cod roșu.

Din primele informații stabilite de polițiștii care anchetează acum cazul, bărbatul ar fi traversat regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost călcat de tânărul de 22 de ani.

Ofițerii poliției locale din Roma investighează acest caz. În urma accidentului, șoferul autoturismului, în vârstă de 22 de ani, a fost testat negativ pentru alcool și droguri.

Investigațiile pentru reconstituirea accidentului sunt în desfășurare în acest caz, iar pietonul, românul în vârstă de 47 de ani, a fost transportat la spital cu o ambulanță. În cazul său, a fost instituit un cod roșu, însă, într-un final, medicii l-au stabilizat pe bărbat, iar acesta nu este în pericol de moarte, informează romatoday.it.

 

Zidar român, călcat cu mașina și abandonat la marginea drumului: După zile de căutări, autorul s-a predat singur

 

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când un muncitor român a fost călcat cu mașina de un bărbat, care apoi a fugit de la locul accidentului. Autorul faptei a fost însă identificat, el s-a prezentat singur la poliție după mai multe zile și a recunoscut fapta.

Șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a călcat un zidar român de 45 de ani pe marginea drumului, a mărturisit fapta. În urma accidentului, acesta i-a provocat leziuni grave.

Un muncitor de 46 de ani din Teramo, care are antecedente de infracțiuni legate de droguri și a fost reclamat pentru conducere sub influența alcoolului la începutul acestui an, se afla la volanul mașinii sale deși avea permisul retras cu aproximativ 20 de zile înainte. Poliția rutieră din Teramo era pe urmele lui, după ce a găsit mașina Ford Fusion de culoare închisă, ale cărei daune, cu urme de sânge încă vizibile pe scaunele din față, corespundeau perfect cu rănile suferite de șofer.

Mașina a fost găsită de poliția rutieră după ce au fost percheziționate toate magazinele de caroserii și dezmembrări auto.

Șoferul care a fugit de la locul accidentului, care inițial a negat orice acuzație, s-a prezentat spontan la sediul Poliției Rutiere, unde a fost acuzat de vătămare corporală gravă, omisiunea de a acorda ajutor, fugă și conducere fără permis. El s-a justificat spunând că a acționat de frică, deoarece știa că nu putea conduce pentru că nu avea permis.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel