Italia. Român, blocat în aeroport, după ce a prezentat la control un test pozitiv făcut în România. A insistat să fie lăsat să intre în țară

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un român a împins limitele tupeului la noi limite: a prezentat la controlul din aeroportul din Catania un test care arăta că este infectat cu SARS-COV2, dar cu toate astea a insistat să fie lăsat să treacă. 

Românul, în vârstă de 34 de ani s-a ales cu dosar penal. 

El a fost denunțat de Poliția de Frontieră. Bărbatul, cetătean român cu domiciliul in Gela, a ajuns la Aeroportul Catania Fontanarossa cu un zbor din București

La momentul verificării legitimației de îmbarcare, barbatul a prezentat un raport medical intocmit de un laborator de analize din România în care a fost certificată pozitivitatea cu SARS-COV2.

Imediat, personalul medical prezent la aeroport a luat măsuri pentru efectuarea unui nou test rapid care a confirmat infecția. Polițiștii au fost alertați și au sosit imediat la terminalul unde sosise românul de la București. El a fost transportat în izolare și așteaptă să vadă urmarea acțiunilor sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel