Italia. Român atacat cu o sticlă spartă și lăsat plin de sânge în mașină: Agresoarea, o altă conațională

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Un moldovean a dezlănțuit haosul în Verona. A atacat și rănit doi tineri cu un ciob de sticlă spartă
Italia. Un moldovean a dezlănțuit haosul în Verona. A atacat și rănit doi tineri cu un ciob de sticlă spartă

Un român de 40 de ani a fost rănit în zona capului, după ce o conaională de 30 de ani l-a atacat cu o sticlă spartă. Bărbatul venise însoțit de un alt prieten în vizită șa niște rude, în Questura.

Efective ale Poliției de Stat, în urma unei sesizări de la camera operativă, au intervenit pe strada Bologna din Questure, unde a fost semnalată o ceartă pe stradă. Ajunși la fața locului, ofițerii au observat două persoane, una așezată în interiorul unei mașini și sângerând la cap, iar cealaltă în picioare în afara vehiculului.

Victima, un cetățean român în vârstă de 40 de ani, a relatat că a însoțit un prieten de-al său la o rudă care locuiește în Via Bologna, când a fost abordat de o cunoștință, o româncă în vârstă de 30 de ani, care s-a apropiat amenințător de autoturism ținând în mână o sticlă și, fără să scoată un cuvânt, l-a lovit mai întâi cu pumnul în față și apoi l-a lovit cu sticla în cap, provocându-i răni.

La finalul cercetărilor și a identificării protagoniștilor și a martorilor, victima, în ciuda rănilor minore, după un prim pansament efectuat de către personalul medical care a intervenit la fața locului și a diagnosticat un "hemivolt flanc urechea stângă și cap", a refuzat să fie transportată la Urgențe pentru analize medicale suplimentare și și-a rezervat dreptul de a se îndrepta împotriva bărbatului pentru leziunile suferite, se artă într-un comunicat al Poliției de Stat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel