Italia. Român arestat la Trento, după ce și-a bătut cu bestialitate soția. Coșmarul femeii dura de peste un an

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia. Două prostituate românce au fost atacate de o bandă de adolescenți cu scopul de a le jefui. Poliția din Genova încearcă să îi identifice
Italia. Două prostituate românce au fost atacate de o bandă de adolescenți cu scopul de a le jefui. Poliția din Genova încearcă să îi identifice

Un român a fost arestat în Italia, după ce și-a bătut cu bestialitate soția. 

Un român a fost arestat de carabinierii din Trento, fiind acuzat că și-a bătut cu soția cu pumnii și picioarele, în repetate rânduri. Oamenii legii au luat la cunoștință de tragedia prin care trecea femeia încă de la jumătatea lunii iunie, atunci când au fost chemați să intervină la un scandal între cei doi.

Weekendul trecut, bărbatul s-a întors acasă mort de beat și, aparent fără motiv, și-a lovit violent și repetat partenera de viață.

Femeia a fost salvată de personalul medical și transportată la spitalul Santa Chiara, unde a fost internată, fiind ulterior externată cu un prognostic de 30 de zile pentru fracturi la nivelul septului nazal și lateral, precum și numeroase vânătăi pe tot corpul.

Ancheta ulterioară demarată de carabinieri le-a permis acestora să pună cap la cap povestea. Se pare că românca trecea prin acest coșmar încă din februarie anul trecut, atunci când bărbatul și-a pierdut locul de muncă. 

Agresorul a fost arestat și transportat la secția de poliție, potrivit Ansa.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel