Italia. Român arestat la Olbia, după ce şi-a bătut cu bestialitate iubita

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost reținut în Italia după ce și-a bătut iubita cu bestialitate. Bărbatul este recidivist.

Un român recidivist a fost arestat în Italia, după ce şi-a bătut iubita. Incidentul s-a petrecut miercuri, într-un imobil din localitatea Olbia, din Sardinia.

Potrivit La Nuova Sardegna, românul de 39 de ani a sărit fără motiv cu pumnii şi cu picioarele pe iubita sa. Din fericire, femeia a reuşit să se refugieze în apartamentul în care cei doi locuiau şi să-l încuie pe agresor pe din afară.

Ulterior, femeia a solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar carabinierii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe român extrem de agresiv şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit sursei citate, românul lovea cu pumnii şi cu picioarele în uşa apartamentului şi o ameninţa pe iubita lui.

Oamenii legii l-au condus la secţie şi l-au audiat, iar autorităţile locale au decis ca românul să fie aruncat după gratii, mai ales că el este recidivist. De-a lungul timpului, bărbatul a provocat mai multe scandaluri.

În paralel, autorităţile au audiat şi victima căreia i-au oferit şi suport de specialitate pentru a trece mai uşor peste momentele dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel