Italia: Român, arestat după şapte ani de căutări. Este acuzat de trafic de persoane, maltratare și primire de bunuri furate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
carabineri_roman_prims
carabineri_roman_prims

Un român în vârstă de 53 de ani, a fost arestat în România, după ce fusese dat în căutare internaţională în Italia, fiind acuzat de trafic de persoane, maltratare și primirea de bunuri furate.

Investigațiile au fost efectuate de Carabinieri din San Luca şi pe numele românului Viorel L.,  fusese emis un mandat de arestare european. Viorel L a fost arestat în Reteag, judeţul Bistriţa Năsăud de polițiştii români, în baza unui mandat de arestare european emis de procurorul din Reggio Calabria.

Bărbatul era căutat încă din 2014, când procurorul public Reggio Calabria a emis un ordin de executare a  pedepsei cu închisoare, pentru 6 ani, 3 luni și 10 zile. Potrivi reggiotv.it, acesta este acuzat de trafic de persoane, maltratare şi primirea de bunuri furate, infracţiuni comise în 2004 în localitatea Cosenza. La finalul procedurilor de extrădare, va reveni în Italia pentru a-şi executa pedeapsa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel