Italia. Român amendat, după ce a fost prins la frizer: "Sunt instalator, nu client!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român a fost amendat după ce a fost prins la o frizerie din cartierul Tor Bella Monaca din Roma. Pentru a-și justifica prezența acolo, românul le-a spus polițiștilor că e instalator. 

Un frizer din Roma și un client român, în vârstă de 39 de ani, au fost sancționați de carabinieri vineri, 10 aprilie, pentru încălcarea restricțiilor privind limitarea circulației persoanelor în vederea împiedicării răspândirii COVID-19.

Cei doi se aflau în salonul de frizerie care aparține unui cetățean marocan de 41 de ani, iar când au fost surprinși de o patrulă a carabinierilor, românul s-a dat drept instalator, încercând să ascundă faptul că se afla acolo pentru o tunsoare, scrie ilmessaggero.it.

Oamenii legii care patrulau în zona salonului au observat că oblonul vertical de la intrare nu este coborât până la pământ și au decis să verifice ce se întâmplă. Când polițiștii au intrat în frizerie, l-au surprins pe marocan în timp ce-i tăia părul românului.

La vederea polițiștilor, românul a sărit de pe scaun și s-a băgat sub chiuvetă

 

La vederea polițiștilor, românul a sărit imediat de pe scaun, s-a băgat sub chiuvetă, și a început în manieră comică să simuleze repararea unei țevi.

"Nu sunt client, sunt instalator", le-a spus românul carabinierilor.

Carabinierii nu s-au lăsat convinși de talentul actoricesc al românului și l-au amendat atât pe el, cât și pe cetățeanul marocan. 

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel