Italia. Renumit medic oftalmolog, mort după ce a fost accidentat de un român: A fost târât zeci de metri sub camion

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Medicul oftalmologi Roberto Casari Bariani a murit, astăzi, după ce a stat mai bine de 8 ani și jumătate. În 2012 el a fost lovit de un camion condus de un șofer român în San Pelaio (Treviso), Italia.

Pe 12 aprilie 2012,  Roberto Casari Bariani, un renumit  oftalmolog  din Treviso, a fost lovit de un camion  în timp ce mergea cu bicicleta. La volanului camionului era un șofer român de camion, cu domiciliul în Italia, care, la o intersecție, l-a lovit pe medicul aflat pe bicicletă fără a-și da seama, i l-a târât sub mastodont peste  douăzeci de metri înainte de a fi oprit de șoferii care asistaseră la teribila scenă.“


După opt ani și jumătate de la acel tragic accident, Roberto Casari Bariani a decedat. Spitalizat în comă de la început, dr. Roberto nu s-a trezit din acea zi., dar situația sa s-a înrăutățit în ultimele zile, ducând la moartea sa. Avea 69 de ani. Din 2014 el era internat într-un cămin de bătrâni din Treviso.

Cunoscut și respectat profesionist, a lucrat ca oftalmolog în Borgo Cavalli. Marea sa pasiune a fost sportul: mai întâi ping-pongul și apoi ciclismul. Medicul italian lasă în urmă o soție îndurerată și trei copii, potrivit Treviso Today.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel