Italia. Rețea de PROXENEȚI condusă de un italian și doi români. Fetele erau "închiriate" ca badante

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Autoritățile italiene au destructurat o grupare de proxeneți care activa în Sicilia. Un italian și doi români exploatau tinere românce. 

Italianul Vincenzo Mangiavillano (62 de ani) și doi români, Negoiță Pardaian (46 de ani) și Ionela Bichineț (30 de ani), au fost arestați de agenții Comisariatului din Palma di Montechiaro și ulterior arestați la domiciliu, aceștia fiind acuzați de proxenetism.

Negoiță Pardaian este cunoscut în Italia sub numele de „Mario", bărbatul fiind considerat liderul grupării care se ocupa cu prostituția în zona localităților Licata, Palma și Canicatti.

Potrivit publicației Giornale di Sicilia, rețeaua organiza întâlniri sexuale plătite, traficând fete tinere de naționalitate română. Membrii grupării însoțeau chiar ei fetele, încasând 50% din venitul obținut.

Procurorii sustin că, de multe ori clienții fetelor erau vârstnici italieni pentru care victimele lucrau și ca badante. De asemenea, tinerele erau plasate la petrecerile burlacilor.

Un alt cetățean român implicat în acest caz și aflat încă în stare de libertate, este căutat de autoritățile italiene.

Cei trei suspecți au fost arestați pe 9 octombrie în urma operațiunii "Rege Manex". Ei au fost duși la interogatoriu, însă au refuzat să răspundă acuzațiilor aduse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel