Italia. Răsturnare de situație în cazul asasinării brutale a Marianei: SOȚUL ei, în vizorul anchetatorilor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Soțul Mariana Szerekes, tânăra româncă de 19 ani ucisă în noaptea de 30 aprilie 2016 la Salerno de către un zidar din Vietri, Carmine Ferrante, este anchetat pentru exploatarea prostituției 

Judecătorii Curții de Mărci de Apel au solicitat Parchetului din Salerno, într-o cerere depusă în urmă cu câteva zile, ca soțul său să fie cercetat pentru exploatare, complicitate și instigare la prostituție.

Faptele pentru care soțul ei este cercetat acum datează de la 1 mai 2016, când două colege de cameră ale victimei au raportat dispariția Marianei la poliția din Italia. Mariana și cele două colege ale sale se prostituau pe coasta Salerno. Tânăra româncă, de 19 ani, a fost găsită moartă două săptămâni mai târziu.

Citește și:  Italia: Mariana avea 19 ani când a fost ucisă cu bestialitate de un zidar. Pedeapsă revoltătoare pentru criminalul în serie

Cele două colege de cameră, conform poveștii lor, ar fi practicat prostituția la  încurajările“ soțului Marianei, care se temea să fie arestat pentru exploatarea prostituției.  Aceasta circumstanță, relatată în sentința de gradul II, a redus pedeapsa aplicată lui Ferrante de către judecători cu aproape un an.

Cine a ucis-o pe Mariana Szerekes?

 

Asasinul este italianul Carmine Ferrante și a primit 18  ani de închisoare și decăderea din drepturile părintești, asasinul fiind tatăl a trei copii.

Românca de 19 ani a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016, iar cadavrul său a fost descoperit 16 zile mai târziu, pe un câmp de lângă Salerno. Corpul neînsuflețit al tinerei era pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Potrivit anchetatorilor, românca a fost luată în mașină cu forța de italian, a fost violată și ucisă, iar cadavrul i-a fost apoi abandonat.

Asasinul româncei a mai fost acuzat pentru o altă crimă. Carmine Ferrante, un muncitor din localitatea Vietri sul Mare, a fost inculpat pentru uciderea unei tinere prostituate din Bulgaria. Criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie a 2019, italianul fiind acuzat pentru o altă crimă. El a ucis în mod similar o prostituată din Bulgaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel