Italia: Mariana avea 19 ani când a fost ucisă cu bestialitate de un zidar. Pedeapsă revoltătoare pentru criminalul în serie

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în urmă cu aproape 4 ani. Bărbatul, care a mai omorât și o altă femeie din Bulgaria, a fost condamnat recent la 18 ani de închisoare.

Mariana Tudor Szekeres, o tânără româncă de doar 19 ani care practica prstituția în Italia, a fost găsită fără viață pe 15 mai 2016 într-un teren necultivat între via San Leonardo și via Dei Carrari. Călăul ei, un zidar pe nume Carmine Ferrante, a fost condamnat recent la 18 de închisoare și decăderea din drepturile părintești, asasinul fiind tatăl a trei copii.

Bărbatul are 39 de ani şi este din Salerno. El este acuzat şi de uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani. Criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie 2019, iar săptămâna aceasta și-a aflat pedeapsa: 18 ani după gratii. Deși procurorii au cerut 20 de ani, el a primit circumstanțe atenuante pentru câteva capete de acuzare.

Românca de 19 ani a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016, iar cadavrul său a fost descoperit 16 zile mai târziu, pe un câmp de lângă Salerno. Corpul neînsuflețit al tinerei era pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Potrivit anchetatorilor, românca a fost luată în mașină cu forța de italian, a fost violată și ucisă, iar cadavrul i-a fost apoi abandonat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel