Italia. Răsturnare de situație în cazul româncei găsită moartă în casă: soțul a fost luat la întrebări

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul româncei din Imola, găsită moartă în casă de soțul ei. Polițiștii au decis să-l rețină pe român. 

La finalul interogatoriului de la secția de Poliție, efectuat de procurorul Rossi, carabinierii au decis reținerea soțului româncei găsită moartă în apartamentul din Imola pe în care trăiau cei doi. Bărbatul este acuzat oficial de omor voluntar, fiind transferat la penitenciarul din Dozza. 

Bărbatul de 52 de ani, din România, care locuiește de ani buni în Imola, este suspectat de omor voluntar. Victima, după cum a declarat colonelul Diego Polio, comandantul nucleului de anchetă al poliției din Bologna, ar fi Cornelia Pașalau.

"Indiciile ne-au arătat că avem de-a face cu o crimă, iar singurul suspect este soțul. De aceea procurorul a decis să-l interogheze în fața avocatului, în orele următoare descoperirii cadavrului", potrivit unui comunicat al poliției, citat de ilnuovodiario.com.

Potrivit autorităților, pe corpul femeii au fost descoperite mai multe vânătăi și alte traume, provocate cel mai probabil cu mâinile goale.

Românca a fost găsită moartă pe 7 martie

 

Carabinierii companiei Imola au intervenit, sâmbătă, 7 martie, într-o casă din via Caterina Sforza "pentru a evalua cauzele decesului unei femei, de aproximativ 50 de ani, de origine română". Soțul său a sunat la 118 în jurul orei 4 dimineața pentru a raporta ca soția sa nu mai respiră. Cadavrul femeii "prezenta numeroase vânătăi, chiar deosebit de extinse".

Cazul a necesitat intervenția urgentă a Carabinierilor Secției de Investigații Științifice a Comandamentului Provincial al Bologna, pentru investigații suplimentare. Nu după mult timp, procurorul Massimiliano Rossi și legistul au intervenit și ei la locul tragediei.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel