Italia. Rămășițe umane, descoperite într-un sac negru. Ar putea fi ale unei românce: „Dacă recunoașteți aceste haine, sunați la Poliție!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Rămășițe umane, descoperite într-un sac negru. Ar putea fi ale unei românce: „Dacă recunoașteți aceste haine, sunați la Poliție!”
Italia. Rămășițe umane, descoperite într-un sac negru. Ar putea fi ale unei românce: „Dacă recunoașteți aceste haine, sunați la Poliție!”

Rămășițe umane au fost găsite, la finele săptămânii trecute, în Maranello din Italia. Parchetul a publicat astăzi fotografii cu hainele găsite, iar cei care care le recunosc sunt rugați de polițiști să îi contacteze. Anchetatorii susțin că ar putea fi ale româncei Nicoletei Vasilica, moartă la numai 31 de ani.

Lângă sacul negru s-a găsit o cămașă cu mâneci lungi cu imprimeuri, un pulover cu guler, un sutien și un cercel din aur galben, elemente care i-au făcut imediat pe anchetatori să creadă că trupul neînsuflețit este de sexul feminin. Carabinieri și Parchetul Modena au dat publicității imagini cu ceea ce a fost găsit în apropierea rămășițelor umane, un craniu și câteva oase într-o foaie de celofan, sâmbătă, 2 aprilie, pe malul stâng al pârâului Tiepido, în zona Modena din Italia.

Oricine le recunoaște, la cererea autorității judiciare, ar trebui să contacteze comandamentul provincial. Deocamdată nu se cunoaște identitatea acestora și se fac cercetări medico-legale. Procurorul a oferit cetățenilor numerele 059/3166065 și 059/3166111.

 

Rămășițele umane ar putea fi ale Nicoletei Vasilica

 

Rămășițele umane au fost găsite de un cultivator de sparanghel care, intrigat, a deschis sacul, găsind oasele. Alături, pe mal, erau pulovere și alte articole de îmbrăcăminte. Nu este clar de cât timp erau acolo. Dar, potrivit unei analize inițiale a anchetatorilor, decesul datează de acum cel puțin doi ani.

Din ceea ce a reieșit, rămășițele umane ar fi într-un asemenea număr încât nu vor permite reconstrucția unui schelet complet.

Printre diversele ipoteze luate în considerare, în lista persoanelor dispărute, se numără și numele româncei Nicoleta Vasilica, o prostituată româncă, în vârstă de 31 de ani, care ar fi fost bătută până la moarte în data de 29 august 2018 de Raffaele Esposito, un fost bucătar deja condamnat la închisoare pe viață.

Corpul româncei fusese găsit carbonizat de carabinieri în zona rurală din San Donnino di Modena, pe 10 septembrie în urmă cu patru ani, dar doar trunchiul și picioarele fuseseră arse. Brațele și craniul nu s-au găsit încă, iar anchetatorii iau în calcul că rămășițele umane ar putea fi ale Nicoletei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel