Italia. Profitând de faptul că bătrânii stau mai mult în casă, un român a furat mai multe obiecte din curțile oamenilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român din Italia a profitat de faptul că bătrânii stau mai mult în casă și a furat mai multe obiecte din curțile acestora. 

Un tânăr de 29 de ani de naționalitate română a fost reținut în localitatea Tizzano Val Parma (provincia Parma), fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Pe fondul epidemiei de COVID-19, bătrânii din localitate au stat în mai mult în casă în ultima perioadă, astfel că românul a profitat de ocazie și le-a furat acestora mai multe obiecte din curți, scrie publicația Gazzetta di Parma. 

Astfel, românul a sărit gardul la câteva dintre proprietățile din zonă și a furat diferite bunuri din fiecare curte, în special unelte de grădinărit.

Localnicii l-au observat în repetate ori plimbându-se fără motiv în jurul caselo, astfel că au sunat la poliție. Carabinierii l-au prins rapid, pe baza descrierilor făcute de martori.

Oamenii legii au mers acasă la el unde au găsit toate bunurile reclamate ca fiind furate. Acestea u fost restituite proprietarilor de drept iau românul a fost denunțat pentru furt.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel