Italia. Preot, sedus și șantajat de un român. L-a filmat în ipostaze erotice, apoi i-a cerut o sumă uriașă de bani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 22 de ani a fost reținut, după ce a început să șantajeze un preot din provincia Brescia. După ce l-a sedus pe preot și l-a filmat în timp ce acesta se masturba, băiatul a început să ceară bani în schimbul tăcerii. A scăpat de ordinul de detenție preventivă, însă, o lună mai târziu, a fost arestat la Fernetti de către Poliția de Stat. 

Inițial, tânărul i-a cerut preotului suma de 50.000 de euro, pentru tăcere. În caz contrar i-a spus că va trimite filmulețul compromițător către enoriașii săi, ale căror contacte telefonice le furase din agenda telefonică a preotului. Pentru a-i cumpăra tăcerea, preotul paroh i-a oferit 14 mii de euro.

Cu toate acestea, la următoarea vizită a românului, care a început să-i ceară iarăși bani, preotul a apelat la Autoritatea Judiciară și a recunoscut toată povestea, relatează bresciatoday.it.

După o lună de anchetă, o patrulă a Carabinierilor din Aurisina l-a reținut pe tânărul român, în timp ce intra în Italia din pasul Fernetti, după ce petrecuse Paștele catolic în România. Militarii au descoperit trecutul criminal al băiatului și l-au dus în arest. Acolo a fost pus în aplicare ordinul de arestare preventivă, emis de magistrații de la Curtea din Brescia. Tânărul a fost dus la închisoarea Coroneo. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel