Italia. Descindere la o discotecă românească din Catania. Toți participanții au fost amendați cu 400 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mai mulți tineri români au încins o petrecere de zile mari Italia, însă la final au trebuit sa plătească o amendă de 400 de euro fiecare. Discoteca organizată de români a fost închisă. 

Agenții Gărzii de Finanțe din Italia au descoperit, în seara zilei de duminică, 25 aprilie, o discotecă românească la periferia orașului Catania (Sicilia). În interior erau 26 de persoane, în mare parte cetățeni români, care se adunaseră să danseze și să petreacă fără a ține cont de restricțiile anti-COVID impuse de autorități.

Toți participanții au fost amendați cu 400 de euro fiecare, iar proprietarii au fost denunțați.

Muzica la maxim și distracție cât cuprinde

 

Potrivit publicației Il Sicilia.it, când au intrat în incinta discotecii, agenții italieni s-au trezit în fața unei săli cu muzică asurzitoare, unde participanții dansau și se distrau fără să țină cont că deschiderea localurilor este absolut interzisă și era trecut de ora 22:00, oră la care deplasarea se poate face numai pe motive de sănătate, muncă sau urgențe.

Toți cei 26 de participanți au fost sancționați cu o amendă de 400 de euro pentru nerespectarea restricțiilor anti-Covid. În cadrul operațiunii au fost confiscate și trei săbii ascunse în interiorul clădirii.

Proprietarul clădirii, precum și organizatorul evenimentului, au fost denunțați pentru deschiderea ilegală a unui local de divertisment public și deținere ilegală de arme.

Totodată, au fost confiscate bunurile și instrumentele folosite la funcționarea ilegală a discotecii, cum ar fi calculatoare, difuzoare audio, amplificatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel