Italia. Petrecere între români, întreruptă de poliție: Trei conaționali au sărit să-i înjunghie pe agenți, doi frați, arestați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O petrecere ilegală între români a fost întreruptă de polițiști, în Rieti. Supărați că le-au stricat cheful, doi frați de naționalitate română au sărit să îi înjunghie pe agenți.

Polițiștii Cartierului General al Poliției Rieti au arestat doi frați de naționalitate română: BDV,  de 32 de ani și BSI, de 29 de ani și au denunțat o altă româncă, CEL, de 43 de ani în stare de libertate, pentru mai multe infracțiuni de violență, rezistență și rănirea unui oficial public.

În după-amiaza zilei de ieri, 28 martie, polițiștii au primit o cerere de intervenție după ce vecinii au sunat pentru a reclama perturbarea liniștii și a ordinii publice după ce mai mulți români, reuniți într-un apartament din via del Porto, în centrul orașului Rieti, au dat o petrecere clandestină, cu mai mulți invitați.

Italia. Petrecere între români, întreruptă de poliție: Trei conaționali au sărit să-i înjunghie pe agenți

 

Două patrule ale Poliției de Stat s-au deplasat imediat la clădirea raportată, de unde se auzeau  zgomote puternice de muzică  din interiorul unui apartament și au fost prezenți unii oameni, inclusiv chiriașii unui apartament de dedesubt.

Agenții de poliție au fost imediat atacați de doi bărbați, mai întâi verbal și apoi și fizic, folosind instrumente prezente în interiorul casei, inclusiv un cuțit de bucătărie.

Intervenția promptă a operatorilor de poliție i-a  împiedicat pe cei doi bărbați, ajutați de o femeie, să rănească grav ofițerii care, cu eforturi, au reușit să-i imobilizeze, unii dintre ei fiind răniți.

Doi frați români, arestați

 

Cei doi frați au fost arestați și identificați imediat ca BDV, 32 de ani, iar BSI, 29 de ani, ambii de naționalitate română, urmăriți penal pentru infracțiuni contra proprietății și împotriva persoanei, în timp ce femeia, identificată ca cetățeanul român CEL, În vârstă de 43 de ani, a fost denunțată în stare de libertate, potrivit corrieredirieti.corr.it.

Cei doi atacatori au fost puși la dispoziția autorității judiciare locale, care a ordonat arestarea lor la domiciliu, în așteptarea verdictului, împreună cu femeia raportată, la infracțiunile de violență, amenințări, rezistență și vătămări publice. Celelalte persoane surprinse în interiorul apartamentului, de asemenea de naționalitate română, au fost sancționate pentru încălcarea regulilor anti Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel