Italia: Pentru că românca pe care o iubea l-a refuzat, pentru un frigider, a înjunghiat un bărbat într-un magazin

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
polizia, masina politie italia
polizia, masina politie italia

Un bărbat de 48 de ani a  fost arestat și astăzi va fi judecat pentru rănirea unui alt bărbat în depozitul de electronice Trony din Pieve Modolena, Treviso, Italia.

Bărbatul va apărea mâine dimineață în fața judecătorului pentru proces, după ce ieri după-amiază a înjunghiat, cu opt lovituri cu cuțit, un bărbat în interiorul depozitului de electronice Trony, în Pieve Modolena, Treviso.

Fapta s-a petrecut chiar  în fața personalului magazinului și a mai multor clienți.

Bărbatul de 38 de ani este acuzat de vătămare corporală gravă. Celălalt bărbat, înjunghiat cu un cuțit de buzunar, rămâne internat la Santa Maria Nuova.

L-a refuzat pentru un... frigider

 

Conform celor reconstituite de anchetatori, motivul este de natură pasională. Bărbatul înjunghiat este actualul partener al unei tinere de naționalitate română cu care agresorul a avut o relație în trecut. Se pare că gelozia l-a împins pe acesta să acționeze împotriva rivalului său amoros, potrivit Reggio online.

Se pare că autorul, fostul iubit al femeii, îi ceruse o întâlnire, dar ea îi răspunsese că nu poate pentru că trebuie să meargă să vadă și să cumpere cn frigider. Știind că acel magazin este chiar lângă locuința sa, bărbatul s-a repezit acolo și imediat ce a văzut-o cu altcineva și-a pierdut mințile și l-a înjunghiat pe bărbatul care o acompania.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel