Italia. Pedofil român, ARESTAT după un comando al părinților REVOLTAȚI

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Bărbatul care a semănat panică printre părinții din Bologna, după ce a molestat sexual cu băiețel de 11 ani, a fost identificat. Acesta este un român în vârstă de 32 de ani care locuiește pe străzi.

Autoritățile au intrat în alertă în urmă cu câteva zile, după un incident petrecut pe strada Viale Panzacchi. În urma incidentului, a fost emisă o alarmă între părinții din zonă, iar panica s-a instalat curând, relatează ilgiornale.it.

Potrivit părinților copilului, furioși de ceea ce s-a întâmplat, copilul se îndrepta spre școala de tenis, când, la un moment dat, s-a întâlnit cu pedofilul român. Bărbatul, descris ca fiind de vârstă mijlocie și purtând o pălărie, a venit la cel mai mic și l-a atins în zona organelor genitale.

Citește și: Italia. Un copil român a trăit ANI de zile CLIPE DE COȘMAR. Vinovat era chiar tatăl ei

În stare de șoc, băiețelul a povestit totul părinților săi, care au raportat imediat incidentul carabinierilor. Oamenii legii au început imediat căutarea autorului.

Câteva zile mai târziu, copilul s-a întâlnit cu același bărbat, românul atingându-l de această dată pe braț. Revoltați că se întâmplă așa ceva în zona în care locuiesc, părinții copiilor din zonă s-au organizat într-un "comando" pe Whatsapp în încercarea de a-l găsi pe autor cât mai repede. Ceea ce s-a și întâmplat.

Tatăl unui coleg al micuțului l-a recunoscut pe pedofilul român. Acesta este un conațional fără adăpost, care își duce traiul de pe azi pe mâine. Italianul l-a observat cerșind în fața unui supermarket de pe Via Farini.

Suspectul a fost reținut de Carabinieri, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor.

Citește și: Italia. Imagini DRAMATICE cu un român strivit în cabina TIR-ului. "Ajutați-mă, ajutați-mă!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel