Italia. Patru români, care agresau clienții unui magazin, cerându-le bani pentru o organizație caritabilă falsă, reținuți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Patru români, care agresau clienții unui magazin, cerându-le bani pentru o organizație caritabilă falsă, reținuți
Italia. Patru români, care agresau clienții unui magazin, cerându-le bani pentru o organizație caritabilă falsă, reținuți

O sesizare la Centrul Operativ anunța că patru persoane au încercat să fugă cu un Volkswage, după ce au atacat personalul de pază de la Lidl din Via Callegari din Padua. Polițiștii au intervenit imediat și au depistat autoturismul în care se aflau patru cetățeni români cu vârste de 34, 37, 21 și, respectiv, 17 ani.

Grupul a încercat să înșele o clientă, cerându-i bani pentru o organizație caritabilă falsă. Când paznicul și un client au încercat să o apere pe femeie, au fost atacați.

Alerta fusese declanșată cu puțin timp înainte, deoarece bărbatul, de 34 de ani, intrase în supermarket cu un dosar cu multe foi și i-a cerut, insistent, bani de la o clientă, care își făcea cumpărăturile, sub pretextul că vrea să finanțeze o organizație non-profit pentru surdo-muți.

Observând ce se întâmplă și bănuind că este vorba de o înșelătorie, ofițerul de pază i-a cerut bărbatului să plece și să nu-i deranjeze pe clienți, însă bărbatul de 34 de ani l-a atacat pe agentul de pază.  La scurt timp, au mai intervenit alți doi agenți de pază, care au încercat să-l rețină pe român, scrie mattinopadova.gelocal.it.

 

Italia. Patru români, care agresau clienții unui magazin, cerându-le bani pentru o organizație caritabilă falsă, reținuți

 

Managerul și un client al supermarketului au intervenit și ei pentru a-l ajuta pe agentul de pază. Când au ajuns la casele de marcat, o româncă, de 37 de ani, l-a atacat și ea pe agentul de pază și pe clientul care sărise în ajutor. Ulterior, a fugit în grabă cu mașina, în care se mai aflau trei compatrioți.

Însoțiți la secția de poliție, cei 4 agresori, toți cu antecedente penale specifice, au fost sesizați de polițiști pentru infracțiunea de vătămare corporală calificată în concurs. Românul de 17 ani și bărbatul de 34 de ani  au mai fost acuzați și de port de obiecte ofensatoare, întrucât ambii au fost găsiți în posesia unui spray cu piper. În plus, românul de 34 de ani mai este acuzat și de infracțiunea de tentativă de înșelăciune. 

Un alt român a fost arestat, în timp ce se pregătea să spargă niște automobile într-o parcare.

 

Italia. Un hoț român, săltat de polițiști în timp ce se pregătea să spargă niște automobile într-o parcare

 

Raidurile politiei din Ancona continuă. În timpul verificărilor de azi, agenții de poliție au observat un bărbat care se plimba prin parcarea din via Pezzotti, la Palombare, intenționa să spargă mașinile parcate. 

Prin urmare, bărbatul a fost oprit și identificat. Acesta s-a dovedit a fi un român, care era cunoscut de oamenii legii pentru diversele antecedente de furt calificat și vătămare corporală.

Când a fost percheziționat, polițiștii au descoperit în buzunarele românului mai multe unelte de spargere, printre care două șurubelnițe, un tăietor și un patent. Toate obiectele au fost imediat confiscate, scrie vivereancona.it.

Românul a fost denunțat pentru deținere nejustificată a instrumentelor. În plus, românul a primit o interdicție de intrare în localitatea Ancona timp de trei ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel