Italia. Patru șoferi români de camion, amendați pentru că furau motorină și nu plăteau taxele de drum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru șoferi români de camion au fost denunțați după ce au furat motorină din alte TIR-uri și reușeau să înșele sistemele de taxare de pe autostradă.

Conform udinetoday.it, șoferii au fost luați la întrebări de agenții de la Polstrada din Palmanova, provincia Udine, Italia, în timpul unor verificări de rutină. Ei erau parcați în zona de serviciu Fratta, de pe autostrada A4 din Veneto, atunci când polițiștii i-au abordat. 

Trei dintre ei s-au baricadat în cabina camionului, în timp ce unul a fost dispus să colaboreze cu autoritățile. După ce au fost chemate întăriri, și ceilalți trei au coborât din cabine și au răspuns întrebărilor. 

În urma verificărilor, carabinierii au găsit în remorci diferite instrumente folosite pentru a fura motorină de la alte automarfare care parcau în zonele de serviciu de pe autostradă: 65 de canistre de plastic goale, două pompe izolate și silențioase pe care le foloseau pentru a extrage motorina din rezervoare și șapte furtunuri din plastic.

La o verificare mai amănunțită, s-a stabilit că șoferii români au folosit aceste unelte în data de 11 ianuarie pentru a fura aproximativ 800 de litri de motorină din alte TIR-uri parcate în zona de serviciu Gonars de pe A4.

Ei au fost amendați cu un total de 10.000 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel