Italia. Patronul român al unei firme de transport, săltat de carabinieri în timp ce se afla în vacanță cu familia

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii italieni i-au stricat vacanța unui român în vârstă de 30 de ani. Bărbatul a fost arestat în timp ce se afla cu familia într-un camping din localitatea Scossici.

Un tânăr cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a avut parte de o surpriză neplăcută în timp ce se afla în vacanță cu familia în Italia. Bărbatul a fost săltat de carabinieri direct de pe plajă, după ce oamenii legii au descoperit că acesta avea pe numele său un mandat european de arestare, fiind acuzat de amenințări, distrugere și vandalism.

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, românul este proprietarul unei companii de transport și este rezident în Germania. El se afla în vacanță în Italia cu rulota, alături de familia sa și încă doi prieteni. Aceștia au hotărât ca ultimele două zile ale sejurului să le petreacă într-un camping de rulote din stațiunea Scossici. 

Potrivit legii, managerul zonei de campare a transmis numele acestuia postului local de poliție. Când au verificat în sistem, oamenii legii au descoperit că pe numele său există un mandat de arestare emis în Republica Moldova în martie 2018.   

Carabinierii au mers marți, 01 septembrie, în zona campingului pentru a-l aresta. Tânărul s-a predat agenților, cerându-și foarte amabil scuze pentru tulburările pe care le provocase, dar susținând că este nevinovat.

Românul a fost fotografiat și dus la închisoarea Montacuto, urmând să înceapă procedura de extrădare.

roman arestat italia de pe plaja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel