Italia. Pachetele trimise în România, NU mai ajung la destinație: Microbuz CONFISCAT, șoferul român AMENDAT

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de microbuz a rămas fără vehicul și a fost amendat cu suma de 5.000 de euro pentru că a preluat mai multe pachete de la românii din Italia pentru a le aduce familiilor lor din țară.

Românul a fost amendat de o patrulă a poliției din Verona pentru curierat ilegal de colete între Italia și România. Mai mult, autoritățile au ridicat vehiculul sub sechestru administrativ. Acțiunea a fost comandată chiar de prefectul regiunii serviciului de control al transportului rutier al Poliției Locale, potrivit TG Verona.

Polițiștii au verificat vehicule în zona Via Dalla Bona din Verona, în vederea identificării șoferilor care efectuează transport ilegal de persoane și mărfuri între Verona – România și retur. Într-un microbuz polițiștii au găsit numeroase colete cu destinații diverse și cu numele celor care le-au livrat și un cântar folosit la cântărirea pachetelor.

Șoferul român nu a putut face dovada niciunei autorizații privind transportul internațional de colete. Șoferul român a primit astfel o amendă de 5.000 de euro, iar vehiculul a fost pus sub sechestru administrativ.

Zona stației Porta Nuova este supusă constant verificărilor, patrulele de poliție caută să contracareze circulația microbuzelor care efectuează transport abuziv de persoane și mărfuri spre și dinspre Europa de Est, îndeosebi România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel