Italia. Șofer ROMÂN de TIR, găsit MORT în cabina camionului

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer de camion român, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort, în această dimineață, în jurul orei 9.00, în cabina camionului său, parcat în zona de parcare autogrill de pe autostrada Bretella, spre Viareggio, Italia.

Potrivit lagazzettadiviareggio.it, fiica bărbatului a tras semnalul de alarmă întrucât încă de aseară ar fi încercat de mai multe ori să-l contacteze telefonic pe român, fără să primească răspuns. După mai multe încercări, fiica românului a încercat să contacteze agenția de transport, iar după alte încercări telefonice, l-au putut identifica folosindu-se de GPS. 

Atunci a fost trimis un responsabil al companiei care trecea prin zonă și, din păcate, s-a făcut descoperirea amară. Poliția rutieră, pompierii, mașina medicală a celor de la 118 și ambulanța Misericordia din Lucca l-au găsit pe bărbat deja mort, probabil de câteva ore, întins în cabina sa, cu camionul pornit.

Potrivit anchetatorilor, șoferul român ar fi suferit un infarct. Nimeni n-ar fi observat nimic. Oamenii legii spun că nu s-a primit nici un fel de telefon de urgență. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel