Italia. O româncă și soțul ei, găsiți morți în casă. Tragedia a șocat rudele cuplului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă, în vârstă de 53 de ani, și soțul ei italian, în vârstă de 60 de ani, au fost găsiți morți ieri seară, în casa lor din cartierul Schettino, Paternò, Sicilia, Italia.

Tragedia s-a întâmplat cel mai probabil din cauza fumului de monoxid de carbon. Cuplul se afla într-o cabană la țară și, după cum s-a menționat, probabil din cauza funcționării defectuoase a unei sobe, cei doi își vor pierde mai întâi simțurile și apoi viața.

Unele rude ale cuplului ar fi dat alarma salvatorilor în jurul orei 19.00. A intervenit o ambulanță, dar, din păcate, personalul sanitar nu a putut decât să constate decesul bărbatului și al femeii.

Când Carabinierii Companiei Paternò au fost anunțați, soldații s-au deplasat imediat la fața locului pentru a începe ancheta. Pista probabilă este cea datorată defecțiunii sobei.

De asemenea, pisica celor doi a fost găsită moartă încă din pragul casei. Între timp, cadavrele cuplului au fost duse la morga pentru o inspecție aprofundată care va avea loc în următoarele ore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel