Italia. O româncă şi-a rănit soţul cu un foarfece în abdomen. Bărbatul s-a răzbunat violent

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_controale
carabinieri_controale

Doi soţi români, cu domiciliul în Ferentino au ajuns în atenţia oamenilor legii, după ce, anul trecut, femeia şi-a rănit soţul cu un foarfece în abdomen.  Bărbatul a ajuns la spital spitalul Frosinone, iar femeia a fost arestată pentru că își rănise partenerul.

 

Ulterior, cei doi s-au întors să locuiască împreună însă bărbatul a avut un comportament  violent, motiv pentru care femeia a solicitat de mai multe ori intervenţia carabinierilor. După ultimul episod violent, bărbatul a explicat că a fost dezamăgit de cele întâmplate anul trecut, de aceea a avut acest comportament faţă de partenera sa cu care are şi un copil minor.  Mai mult, românul a deteriorat grav şi automobilul folosit de partenera sa. 

Prin urmare, femeia a depus o plângere la carabinierii din Ferentino. Oameni legii au solicitat și a obținut de la de la judecător ordin de restricţie pentru bărbatul care nu mai are voie să se aporie de fosta parteneră şi copilul său. ÎN prezent, românul se află în arest la domiciliul, scrie frosinonetoday.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel