Italia. O româncă și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul patru, la o mănăstire de călugărițe

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
romanca_aruncata_inaltime_manastire_genova
romanca_aruncata_inaltime_manastire_genova

O femeie româncă, care era găzduită de măicuțele catolice la institutul religios „Figlie di Nostra Signora al Monte Calvario” (Fiicele Doamnei Noastre la Monte Calvario) din Genova, a murit după ce a căzut de le etajul patru al imobilului.

 

 

 

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, 16 ianuarie. Victima este o româncă în vârstă de 30 de ani, cu studii superioare, fără copii și care, aparent, nu ar fi fost implicată într-o relație sentimentală. Cu toate acestea, măicuțele spun că trecea printr-o perioadă grea și că nu era prima dată când o găzduiau, transmite ziarul Il Secolo XIX.

Sâmbătă dimineața, măicuțele au găsit-o pe tânăra româncă fără viață, în curtea institutului, după ce a căzut de la etajul patru al clădirii. Măicuțele au sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns o ambulanță  și mai multe echipaje de poliție.

Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața româncei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a elucida misterul morții sale. Din primele investigații reiese că ar fi vorba de un gest voluntar,  deoarece nu au fost găsite semne de violență.

  Românca ajunsese la institutul religios, situat în piazza Ferreira din Genova, la începutul acestei săptămâni, iar măicuțele le-au spus anchetatorilor că tânăra era mult mai tăcută și închisă în sine.  Procurorul care se ocupă de caz a dat dispoziții ca asupra trupului neînsuflețit al româncei să fie efectuată autopsia pentru a exclude alte ipoteze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel