Italia. O româncă și-a bătut soțul italian de 80 de ani. Femeia de 43 de ani a fost arestată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_masina_arestat
carabinieri_masina_arestat

Carabinierii din Bassano del Grappa (regiunea Vicenza) au arestat o femeie, de 43 de ani, de origine română, care este acuzată că i-ar fi aplicat tratamente rele soțului ei, în vârstă de 80 de ani, pensionar italian din zona Bassano.

Forţele de ordine au fost chemate, vineri seara, chiar de femeie. Carabinierii ajunşi la faţa locului au descoperit că bătrânul de 80 de ani prezenta numeroase vânătăi şi sângera la nivelul capului, în timp ce românca era foarte agitată.

Femeia l-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi cu picioarele, i-a spart mai multe pahare în cap şi l-a ameninţat cu moartea. Mai mult, românca l-a înjurat şi l-a ameninţat cu moartea chiar și de faţă cu carabinierii şi cu medicii care au ajuns la faţa locului, scrie cotidianul Il Gazzettino.

În interiorul casei, cabinierii au descoperit mai multe urme de sânge, cantităţi importante de droguri, dar şi sticle de băutură pe jumătate consumate. Anchetatorii au stabilit că românca a consumat băuturi alcoolice şi droguri, iar apoi și-a bătut soţul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel