Italia. O ROMÂNCĂ s-a OFERIT carabinierilor ca să „închidă ochii”. Voia să-l scape pe iubitul ei de PUȘCĂRIE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

O tânără în vârstă de 33 de ani, româncă, s-a oferit din proprie iniţiativă carabinierilor, după ce ofiţerii au oprit maşina condusă de iubitul ei, care nu avea carnet de conducere.

Tânăra era atât de disperată să-l scape de puşcărie pe iubitul ei, încât le-a oferit celor doi carabinieri servicii sexuale, ca aceştia să „închidă ochii” şi să-i lase să plece.

O româncă a fost arestată la Cerignola de carabinierii din Foggia, după ce fata s-a oferit pur şi simplu carabinierilor, ca să-l scape pe iubitul său de puşcărie, prins fără permis la volan, relatează Observator. Uimiţi de propunerea româncei, carabinierii au ridicat-o imediat şi au dus-o în arest, acuzată de instigare la corupţie.

Ulterior, românca a fost eliberată.

„O femeie de naționalitate română, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată. Carabinierii din Cerignola, din provincia Foggia, au acuzat-o că fata a instigat la corupție, după ce le-a oferit servicii sexuale pentru a-i împiedica să-l sancţioneze pe iubitul său, care se afla la volanul maşinii oprite”, precizează autorităţile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel