Italia. O româncă și iubitul ei italian au ucis un croitor și l-au aruncat pe un câmp. Pedeapsă exemplară cerută de procurori

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă și iubitul ei italian au în față nu mai puțin de 30 de ani de închisoare, fiind acuzați că au ucis cu sânge rece un bărbat de 82 de ani și i-au abandonat trupul pe un câmp. 

Fabrizio Faiola (36 de ani) și Georgeta Vaceanu (25 de ani) trebuie condamnați la 30 de ani de închisoare fiecare. Aceasta este cererea făcută de procurorul general Giancarlo Amato în procesul al cărui termen a avut loc astăzi.

Cei doi sunt acuzați de răpirea și uciderea lui Umberto Esposito, un croitor în vârstă de 82 de ani, abandonat pe un câmp de lângă localitatea Terracina, scrie publicația latinaquotidiano.it.

Oribila faptă datează din martie 2017. Potrivit procurorului, Esposito a avut o întâlnire cu femeia română și partenerul ei. Ei l-au sedat, răpit și dus pe un câmp. Aici, cei doi l-au omorât și i-au legat cadavrul de un copac.   

Trupul lui Esposito, un croitor în vârstă de 82 de ani, a fost găsit „blocat" și legat de un copac. După câteva ore, cei doi i-au folosit cardurile de credit ale bătrânului pentru diverse cumpărături.

Termenul final în proces va avea loc la începutul lunii februarie. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel