Italia. O româncă ar putea merge la INCHISOARE, după ce a ieșit la magazin și și-a lăsat copiii singuri acasă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă a fost denunțată în Italia, după ce și-a lăsat copiii, unul de 4 ani și unul de doar 2 luni, singuri în casă. 

Carabinierii din localitatea Marina di Carrara (provincia Massa e Carrara - Toscana) au denunțat o femeie de naționalitate română care și-a lăsat copiii singuri în casă.  Potrivit publicației La Gazzetta di Massa e Carrara, unul dintre copii, are 4 ani și exista riscul ca acesta să cadă pe fereastră, în timp ce celălalt copil, o fetiță, are numai 2 luni.

Vecinii au sunat la 112

 

Vecinii româncei au fost cei care au sunat la 112, după ce au observat un copil care plângea la fereastră și care risca să cadă în gol.

Sosiți la fața locului, carabinierii au solicitat intervenția pompierilor, iar unul dintre polițiști s-a dus la ușa apartamentului și a bătut de mai multe ori în speranța că cineva îi va deschide.

La ușă nu a răspuns nimeni, însă, din fericire, copilul s-a îndepărtat de fereastră, atras de zgomotul de la ușă. Totodată, cel mic a scăpat de riscul de a cădea în gol, după ce oamenii legii au reușit să vorbească cu el și să-l liniștească.

Celălalt carabinier a rămas în stradă și a stat de vorbă cu vecinii pentru a afla mai multe detalii despre părinții copilului și pentru a intra în contact cu ei. La un moment dat a sosit mama copilului, o româncă în vârstă de 36 de ani, care fusese alertată de un vecin despre cele întâmplate.

Românca s-a scuzat și a spus că a ieșit să cumpere medicamente

 

După ce a deschis ușa apartamentului și și-a consolat fiul speriat, tânăra le-a spus carabinierilor că a ieșit doar pentru a lua niște medicamente de la o prietenă și s-a oprit apoi puțin la o tutungerie din apropiere.

Oamenii legii au constatat că în apartamentul acesteia se mai afla un copil, o fetiță de numai 2 luni, care dormea în altă cameră, mai scrie sursa citată.

Carabinierii nu au crezut-o pe româncă, mai ales că timpul scurs de când au sosit carabinierii la locuința familiei de români și până când mama copiilor a revenit a fost mai mare de 20 de minute.

După ce au preluat și declarațiile vecinilor româncei, oamenii legii au decis să o denunțe pentru încălcarea art. 591 din Codul Penal italian, care prevede pedepse cu închisoarea între 6 luni și 5 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel