Italia. O româncă a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal și a ramas blocată în centură

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a murit în Italia, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a ajuns într-un canal de colectare a apelor. La volan se afla chiar cumnata sa. 

Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a ajuns într-un canal. Femeia n-a reușit să-și desfacă centura la timp și să iasă din autovehicul.

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 5 august 2022, în localitatea Portomaggiore din provincia Ferrara (regiunea Emilia-Romagna). Mașina la bordul căreia se aflau două femei a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal cu apă, relatează publicația locală La Nuova Ferrara.

Potrivit primelor informații, cele două femei călătoreau la bordul unei mașini Fiat 600 care se deplasa pe via Portoni Bandissolo când, din motive care urmează să fie stabilite e anchetatori, cea care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului.

Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal, ajungând în apă cu roțile în sus. Femeia aflată la volan a reușit să-și scoată centura și să iasă din mașină înainte ca apa ce a pătruns în autovehicul să o înece. Din păcate, pasagera aflată pe scaunul din dreapta nu a reușit să se salveze și a decedat, cel mai probabil înecată.

Un agricultor care se afla în trecere prin zonă a observat mașina în apă și a solicitat imediat ajutor medical la fața locului, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. La fața locului au sosit rapid carabinierii, împreună cu pompierii și voluntarii de la Protecția Civilă. 

Oamenii legii au identificat-o pe femeia decedată ca fiind Maria Pascu, de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani, fiind cumnata șoferiței.

A fost demarată o investigație pentru a se stabili cum s-a petrecut tragicul incident. 

masina-scoasa-din-apa-de-pompieri

Vezi și: Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident în Italia: Florian nu a mai avut nicio șansă să iasă din cabină

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 48 de ani, a murit, ieri seară, pe centura de sud, Milano-Aosta, la intersecția cu Stupinigi, în municipiul Nichelino din Italia.

Conform primelor informații, un camion cu o cutie frigorifică încărcată cu fructe și legume a lovit balustrada centrală, apoi s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul, Florian S., un român de 48 de ani, care se afla în interiorul cabinei, a murit carbonizat.

Flăcările, care au putut fi văzute și de departe, au fost stinse de pompierii din Torino Lingotto și din Turin Centrale. La fața locului au fost și poliția rutieră Torino-Settimo și auxiliarele Ativa. Secțiunea de drum a fost închisă în ambele sensuri, creând cozi lungi.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel