Italia. O bandă de hoți români a terorizat Brescia. Doi dintre ei au reușit să fugă după ce s-au bătut cu carabinierii

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O banda de hoți români care acționa în provincia Brescia au dat lovitură după lovitură până sâmbătă, 06 iunie, când polițiștii au reușit să aresteze unul dintre ei. Prinși în timpul unei spargeri, ceilalți doi infractori au reușit să fugă, după ce s-au luat la bătaie cu carabinierii. 

Alarma a fost dată sâmbătă seară de către locuitorii de pe strada Via Nikolajewka din localitatea Roncadelle (provincia Brescia).

Cei trei au încercat să intre cu forța într-un magazin, însă zgomotul pe care l-au făcut i-a trezit pe vecini. Oamenii au sunat imediat la carabinieri și au raportat activitatea suspectă.

Când au ajuns agenții la fața locului, românii încă loveau zidul care separa un spațiu vacant de magazinul pe care plănuiau să-l jefuiască. La vederea polițiștilor, doi au reușit să scape, iar al treilea a fost arestat, relatează publicația Brescia Today.

Doi polițiști au fost răniți în încercarea de a-i prinde

 

Doi hoți au rupt-o la fugă, reușind să scape după ce s-au bătut cu oamenii legii. Cel de-al treilea a fost blocat de doi ofițeri și nu a mai avut ce să facă. În urma conflictului, doi dintre carabinieri au fost răniți, având nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Român reținut este un tânăr de 24 de ani, cunoscut deja de poliție pentru diverse infracțiuni. O dată cu arestarea sa, oamenii legii se așteaptă ca, în scurt timp, să-i prindă și pe complici.

banda de hoti romani italia

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel