Italia. O badantă ROMÂNCĂ povestește CALVARUL prin care a trecut: „M-am trezit cu el că vine peste mine noaptea...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă s-a dus să muncească în Italia pentru a oferi un trai mai bun copiilor lăsați în țară. Femeia s-a dus la o agenție, iar aceasta a trimis-o să lucreze ca îngrjitoare în casa unui bătrân.

După câteva zile, pentru femeie a început adevăratul calvar. S-a trezit cu bătrân în miezul nopții intrând în camera ei. Când a văzut cu ce propunere a venit pentru ea, a rămas interzisă, scrie vremeanoua.ro.

„După câteva zile de când începusem să lucrez la bătrânul Giovanni, m-am trezit cu el că vine peste mine noaptea în camera mea și îmi cere să facem amor! Eu am rămas fără cuvinte, dar el era foarte insistent. Mi-am luat telefonul si am început să-l filmez, ca să am probe să le arăt rudelor lui ce face și mai ales celor de la agenție! Pentru că m-a jignit enorm! Am reacționat calm, îmi era frică de o eventuală criză din partea lui, l-am întrebat de ce face asta, iar el și-a dat jos pantalonii și a scos din chiloți .... organul, fluturându-l în fața mea și făcându-mã cu..ă.

Mi-a zis că știe el că am fost cu bărbați și că de ce nu vreau cu el. L-am potolit, i-am zis să meargă să se culce, i-am spus frumos că eu am soț și copii, că nu pentru asta am venit, ci să am grijă de el, iar el mă tot amenința că îi va spune femeii de la agenție că este nemulțumit de mine. M-a certat întruna și m-a jignit! Vedeți ce umilințe suportăm, prin ce trebuie să trecem ca să aducem bani acasă familiei? Dar așa ceva este greu și îți trebuie nervi tari ca să nu clachezi", a spus femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel