Italia. O badantă româncă, BĂTUTĂ cu bestialitate de fostul iubit. Bărbatul a intrat peste ea chiar în casa în care lucra

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O badantă româncă, BĂTUTĂ cu bestialitate de fostul iubit
Italia. O badantă româncă, BĂTUTĂ cu bestialitate de fostul iubit

O româncă, de 59 de ani, care lucrează îngrijitoare la o familie din municipiul Campiglia Marittima, a fost agresată de fostul iubit, chiar în casa în care muncește. Ulterior, carabnierii au arestat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, de origine macedoniană, care locuiește în zona Grosseto.

Carabinierii stației Venturina Terme și stației operaționale a Compagnia di Piombino au arestat un macedonean, în vârstă de 50 de ani, acuzat de vătămarea corporală gravă a unei românce de 59 de ani, dar și pentru încălcarea unei proprietăți private.

Conform carabinierilor, între cei doi ar fi existat o relație de dragoste, care s-a încheiat. Se pare că cearta ar fi apărut din cauza unor bani. După ce a intrat în casă în care lucra fosta iubită, bărbatul a agresat-o și, lovit-o violent, de mai multe ori.

Victima a început să țipe, cerând ajutor. Auzind țipetele, fiul bătrânei asistate a sunat imediat la secția de poliție. La fața locului au ajuns un echipaj de la secția de poliție, dar și o ambulanță, deoarece românca a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie quinewsvaldicornia.it. 

Agresorul a fost reținut și plasat în arest la domiciliu, la ordinele procurorului adjunct din Livorno. Mai mult, acesta a primit interdicția șederii în municipiul Campiglia Marittima. De asemenea, nu are voie să se apropie de victima, menținând o distanță de cel puțin 300 de metri. Agtresorul s-a ales și cu o brățară electronică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel