Italia. O badantă ROMÂNCĂ a MURIT după un an și jumătate de CHIN

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Comunitatea românească din provincia Pistoia este plină de durere după ce Mariana Luminița Butnaru, iubită mamă, bunică și soție a murit sâmbătă seara, la vârsta de 49 de ani, la spitalul din Lucca, după o boală împotriva căreia a luptat de peste un an și jumătate.

Potrivit necrologie.iltirreno.gelocal.it, femeia, care s-a mutat la Pistoia în urmă cu zece ani din România și a lucrat ca badantă, trăia în orașul Monsummano, împreună cu cei trei copii și doi nepoți.

Sociabilă și întotdeauna cu un cuvânt de mângâiere pentru cei care au cea mai mare nevoie, mai ales pentru persoanele în vârstă pe care le-a îngrijit prin munca ei, Luminița Mariana Butnaru a fost „o femeie specială care era plăcută pentru toată lumea, pentru că știa să fie iubită, datorită caracterului său foarte sociabil”, își amintește Daniela Stoica, președintele Asociației Evrika.

„De îndată ce am aflat de moartea Luminiței am luat măsuri pentru a strânge bani care i-ar putea ajuta pe copiii ei și pe cei doi nepoți ai ei. Luminita a fost întotdeauna disponibilă pentru toată lumea, iar acum vrem să ajutăm familia ei și soțul ei care au iubit-o atât de mult”, a mai transmis Daniela Stoica.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel