Italia. O badantă româncă a demisionat după ce a fost hărțuită sexual: „Așa a început coșmarul!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O badantă româncă, în vârstă de 44 de ani, și-a dat demisia și a făcut plângere pe numele fratelui pensionarei pe care o îngrijea, în vârstă de 79 de ani, pentru hărțuire sexuală, în Cellere, Italia.

Coșmarul pentru româncă a început în anul 2017 atunci când a lucrat jumătate de an pentru sora pensionarului care a hărțuit-o ulterior. 

„Îi spuneam că-mi putea fi bunic. Venea în casa surorii sale mereu când ea dormea și căuta orice scuză pentru a mă atinge. Pe 4 iulie m-a condus la spital pentru o operație și așa a început coșmarul. În timpul călătoriei îmi punea într-una mâna dreaptă pe sân, pe picioare, iar eu i-o dădeam deoparte fără să spun nimic. Apoi mi-a spus că noaptea, pentru a putea face dragoste cu soția lui, trebuia să se gândească la mine, altfel nu reușea. Voia să ne oprim la un hotel, pe via Commenda”, a spus românca în fața judecătorilor.

„O dată, cu scuza de a aduce lemne, m-a făcut să cobor în garaj și a sărit pe mine, încercând să mă sărute. Cu altă ocazie, la cimitir, mi-a pus mâinile pe fund în timp o puneam pe sora lui în scaunul cu rotile. Nu l-am denunțat mai devreme fiindcă mă ruga sora lui să n-o fac, pentru soția lui și pentru că ar fi ieșit scandal, i-aș fi făcut de rușine în tot satul”, a mai adăugat femeia.

 

„Soțul meu nu mai funcționează de 30 de ani”

 

Presa din Italia a relatat faptul că miercuri a fost audiată soția pensionarului acuzat de hărțuire sexuală care neagă toate acuzațiile.

„Imposibil! Soțul meu nu mai funcționează de 30 de ani”, a susținut soția bătrânului.

Miercuri a fost prezentată și o înregistrare în care românca ar fi refuzat să fie angajată cu contract de muncă pentru a nu pierde șomajul. Totodată, femeiea spunea că are toate dovezile pentru a-l denunța pe pensionar. În înregistrare, pensionarul i se adresa badantei cu apelativul „ticăloasă”.

Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 4 noiembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel