Italia. Nuntă la care participau 30 de români, întreruptă de carabinieri. Amenzi de 12.000 de euro pentru petrecăreți

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_interventie
carabinieri_interventie

Polițiștii italieni au întrerupt o nuntă la care participau aproximativ 30 de români. Pe lângă darul pentru tinerii însurăței, nuntașii trebuie să plătească acum și câte o amendă de 400 de euro. 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 23 ianuarie, în localitatea Pontoglio din provincia Brescia. O nuntă la care participau 30 de români a fost întreruptă de carabinieri, pentru că nu erau respectate regulile anti-COVID impuse pentru zona roșie în care, la acea dată, se afla și Lombardia.

Amenzi în valoare de 12.000 de euro

 

Oamenii legii au găsit 30 de persoane într-o locuință și curtea acesteia situată pe via Cavour din localitatea Pontoglio. Având în vedere că legea în vigoare permite participarea la nunți numai a mirilor și a martorilor sau nașilor, carabinierii au fost nevoiți să-i amendeze pe toți cei prezenți pentru încălcarea restricțiilor impuse pentru a preveni răspândirea virusului.

Așadar, pe lângă darul pentru miri, nuntașii români vor fi nevoiți să plătească și amenzile primite de la forțele de ordine. Potrivit publicației Prima Brescia, cei 30 de cetățeni români au fost amendați cu câte 400 de euro fiecare, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 12.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel