Italia. Noi detalii despre asasinatul Verginicăi Vînătoru: Ucisă de un latifundiar pentru o găină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Verginica Vînătoru a fost găsită plutind într-un râu la Garigliano. Ceea ce inițial părea o moarte accidentală, s-a dovedit a fi o crimă. Mobilul crimei ar fi furtul unei găini. Apar noi detalii despre presupusul autor.

Femeia era cunoscută în Italia cu antecedente penale pentru furt.  Verginica Vinatoru s-a născut în România pe 12 aprilie 1968 și avea cazier în Italia, fiind condamnată de mai multe ori pentru furt. Ea chiar a fost arestată de două ori la Caserta, în 2014 și 2015.

Cât despre presupusul autor, din primele informații făcute publice de polițiști, este vorba despre un bărbat, pe care l-au descoperit după o lungă investigație. Inițial s-a crezut că ar fi proprietrul unei case de unde femeia a intrat să fure și care s-a răzbunat pe ea surprinzând-o în fapt.

Citește și: Italia: Verginica Vînătoru a fost de fapt ucisă. El este criminalul. Răsturnare de situație

Conform latinaquotidiano.it, autorul ar fi un latifundiar și fermier din Minturno. Acesta ar deșine mai multe proprietăți  unde Verginica ar fi fost angajată în agricultură. După ce ar fi fost surprinsă furând în repetate rânduri, bărbatul a considerat că își va învăța lecția după o corecție fizică. După o anchetă îndelungată, oamenii legii au restrâns cercul de suspecți și au ajuns astfel la acest latifundiar și antreprenor agricol.  El ar fi fost în trecut reclamat la poliție pentru că a bătut-o violent pe Verginica după ce a surprins-o furând o găină.  

Acest precedent i-a determinat pe anchetatori să îl considere principalul suspect. Numele bărbatului - cu domiciliul între Caserta și provincia Latina - nu a fost dezvăluit de Procuratura din Santa Maria Capua Vetere. Acesta a fost reținut de autorități. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel