ITALIA. Nicoleta a fost ucisă și găsită CARBONIZATĂ printre cauciucuri. Bucătarul criminal a primit o pedeapsă exemplară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Bucătarul italian care a omorât-o și incendiat-o anul trecut pe tânăra româncă Nicoleta Vasilica Neață a fost condamnat în Italia.

Trupul Nicoletei Vasilica Neață a fost găsit complet carbonizat în San Donnino, pe 30 august 2018. Tânăra româncă și-a găsit sfârșitul groaznic în noaptea de 29 spre 30 august, atunci când a fost găsită în spatele unei cabine de taxare de pe autostrada de lângă Modena. Trupul ei carbonizat fusese aruncat între niște cauciucuri, departe de ochii trecătorilor. Potrivit anchetatorilor, criminalul a folosit haine de copii pentru a-i astupa gura, astfel că nimeni nu a auzit-o țipând.

Născută și crescută în România, Vasilica Nicoleta Neața a ajuns în Italia pe când era doar o copilă și, după ce a locuit la Bassano și Vicenza, s-a mutat la Modena. A devenit prostituată, iar viața sa a fost împovărată cu accidente și bătăi primite deja pe când „lucra” în zona orașului Vicenza.

Citește și: Italia: Tânără româncă, ucisă. Arsă de vie. Cutremurător

Zilele trecute, după mai bine de un an de la producerea cumplitului asasinat, criminalul ei și-a aflat pedeapsa: Va sta toată viața după gratii. El se numește Raffaele Esposito, are 34 de ani, este însurat și are două fetițe, potrivit informațiilor obținute de presa italiană.

Autorul este un bucătar italian în vârstă de 34 de ani, fiind cunoscut carabinierilor pentru mai multe furturi comise de-a lungul timpului, precum și pentru dependența sa de droguri. Acesta este mai este acuzat de viol și tentativă de răpire, ambele victime însă au scăpat din mâinile sale. În doar 10 zile, italianul de 34 de ani a ucis-o pe Nicoleta, a abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18 ani. După ce a săvârșit grozăvia, Raffaele Esposito, de meserie bucătar, a plecat să se relaxeze într-o sală de jocuri, preferatul său fiind video pokerul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel