Italia. Muncitor român găsit spânzurat într-o baracă de câțiva conaționali

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cadavrul unui român de 40 de ani a fost găsit într-o cocioabă de lângă un teren izolat dintr-o localitate de lângă Marino, ieri dimineață. Bărbatul, care locuia alături de alți cetățeni români, s-a spânzurat.

Românul de 40 de ani a fost găsit spânzurat în baraca în care locuia la Cava dei Selci chiar de către conaționalii săi. Bărbatul lucra ca zidar și locuia într-o baracă improvizată. Descoperirea a fost făcută de alți conaționali care au chemat imediat medicii și autoritățile.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar să constate decesul. Carabinierii din Santa Maria delle Mole fac cercetări pentru a exclude orice suspiciune cu privire la decesul victimei, deși principala pistă este cea a  sinuciderii, potrivit ilcafe.tv.

Nu sunt cunoscute încă motivele pentru care românul a recurs la acest gest disperat, nu a fost găsit niciun bilet de adio care ar putea explica în vreun fel cauza sinuciderii. Conaționalii victimei vor fi audiai pentru a putea identifica motivele care l-au împinse pe acesta la un asemenea gest. 

Corpul neînsuflețit al românului de 40 de ani a fost dus la spitalul Tor Vergata unde va fi supus autopsiei, informează castellinotizie.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel