Italia. Moldoveancă de 16 ani, dispărută de zile întregi după o ceartă cu mama sa: „O să vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă, Ilona”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Moldoveancă de 16 ani, dispărută de zile întregi după o ceartă cu mama sa: „O să vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă, Ilona” FOTO: captură ilrestodelcarlino.it
Italia. Moldoveancă de 16 ani, dispărută de zile întregi după o ceartă cu mama sa: „O să vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă, Ilona” FOTO: captură ilrestodelcarlino.it

O tânără moldoveancă, în vârstă de 16 ani, este căutată în Ravenna, regiunea Emilia-Romagna din Italia, după ce a plecat de acasă.

Se adâncește misterul în cazul dispariției Ilonei Bogus, în vârstă de 16 ani, originară din Republica Moldova și care locuia în Alfonsine, în zona Ravenna. A plecat de 5 zile de acasă. Joi, în plină ceartă cu mama ei care îi ceruse în repetate rânduri să-i arate (și apoi să-l smulgă din mână) telefonul mobil cu care trimitea mesaje, tânăra a plecat de acasă.

„Din păcate nu avem nicio veste, ci mai multe rapoarte care nu s-au dovedit a fi adevărate. Au venit din diverse locații, inclusiv chiar și din afara provinciei, cum ar fi din Rimini și San Giovanni di Ostellato din provincia Ferrara. Sunt și cei care susțin că au observat-o într-un supermarket din Russi sau că mânca porumb în Bagnacavallo”, spune mama Ilonei.

Italia. „Paula a plătit cu viața pentru că a încercat să se revolte”. Dreptate pentru prostituata româncă: Condamnări pe viață în dosar

Cu privire la motivul certei, mama tinerei spune că stătea adesea pe telefon. „La fel ca marea majoritatea colegilor ei, ea stătea adesea pe telefonul ei mobil. Pe lângă mesaje și discuții cu prietenii, îi plăcea să urmărească videoclipuri amuzante. Joi seară a apărut ceva neobișnuit. Noi eram la masă, am observat imediat acea ajustare continuă în smartphone-ul ei. M-a frapat faptul că soseau atât de multe mesaje, pe care apoi le-a șters rapid. Am întrebat-o pur și simplu de la cine sunt și mi-a spus că discută cu un prieten. Am rugat-o de mai multe ori să-mi arate telefonul, dar ea a refuzat. Au venit mesaje de la un grup, al cărui nume nu-mi amintesc bine, de băieți moldoveni cu domiciliul în Italia. Ilonei nu i-a plăcut și a coborât în ​​curte și nu s-a mai întors în casă”, mai spune mama fetei.

Italia. O familie de români s-a trezit într-un „coșmar” după ce a fost să mănânce o pizza: „Ce facem acum?”

 

„Întoarce-te acasă, Ilona”

 

Mama adolescentei dispărute susține că cetățenii și autoritățile s-au mobilizat în găsirea Ilonei.

„Le mulțumesc sincer tuturor, inclusiv poliției, evident, care ne ajută. Astăzi am postat și distribuit zeci de fluturași cu două fotografii cu Ilona mea. Cred și sper că este cu prieteni ‘noi’ sau chiar cu un ‘iubit’, poate compatriotul său, pe care poate l-a cunoscut pe rețelele de socializare”, mai spune mama.

Femeia face un apel disperat și o roagă pe Ilona să se întoarcă acasă.

„Ilona, ​​știi foarte bine că relația dintre noi a fost întotdeauna clară și senină. Nu au fost niciodată probleme între noi. Spune-mi despre tine pentru că nu mai pot să lucrez, să dorm sau să fac altceva. Și apoi acolo este frățiorul care te așteaptă cu nerăbdare. Doar un telefon de la tine sau de la cineva care e cu tine. O să vin să te iau oriunde te-ai afla. Întoarce-te acasă, Ilona”, conchide mama adolescentei.

Muncitori români, eroi în Italia după ce au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv              

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel