Italia. Modelul român infectat cu coronavirus, pozitivă după 57 de zile de când a luat virusul: „Cel mai straniu caz”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Bianca, modelul român infectat cu coronavirus în Italia, e pozitivă și după 57 de zile de când a luat virusul. Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit acum 4 zile rezultatele ultimului test.

Bianca Dobroiu, un model italian de 23 de ani, de origine română, care trăiește la Bologna, e considerat cel mai straniu caz de infectare cu coronavirus din Peninsulă. De 57 de zile ea e pozitivă la toate testele.

Totul a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și astfel a fost internată, la o zi după rezultatul primului test.

Citește și Italia. O româncă, primul pacient cu coronavirus din Bologna. Este model şi a luat virusul de la Săptămâna Modei

Ea a fost externată pe 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

„Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni”, a povestit Bianca, potrivit Observator.

 

„Toate astea sunt normale?”

 

Tânăra a şi postat pe data de 18 aprilie pe pagina sa de socializare rezultatul testului din ziua 52 de carantină şi a mărturisit că este foarte îngrijorată.

„După 52 zile, iată noul rezultat. Ei bine, nou nu este pentru că nu a fost niciodată diferit de aproape două luni. Dar mereu am dat puţină greutate în cele din urmă şi am aşteptat să se schimbe ceva. Totuşi nu pare să se schimbe nimic şi mă sperie puţin. Acest lucru nu este normal, şi cu atât mai mult dacă nu am niciun simptom din 10 martie. Fizic parcă n-aş avea nimic, doar zero absolut. Sigur că sunt slabă uneori, dar după două luni închisă în camera mea cred că e şi un lucru normal.. nu e ca ceea ce face atât de bine fizic. Pe lângă această oboseală, nu m-a durut nici măcar un deget de o lună şi un pic, în ciuda acestui lucru încă nu îmi revin, continui să fiu pozitiv. Toate astea sunt normale? Chiar aş vrea să înţeleg dacă cineva ştie de vreun caz similar", a scris Bianca Dobroiu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel