Italia. Microbuz plin cu români, accident GRAV lângă Padova. Un BMW a intrat în plin în ei

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Microbuz plin cu români, implicat în accidentul de lângă Padova (Foto: Nordest 24)
Microbuz plin cu români, implicat în accidentul de lângă Padova (Foto: Nordest 24)

Șase români au fost răniți într-un accident grav petrecut în apropiere de Padova. 

Un accident rutier în care au fost implicați șase cetățeni români, toți membri ai aceleași familii, s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 20 mai, pe autostrada A4, între Dolo și Padova (Veneto). Potrivit presei locale, microbuzul în care se aflau cei șase români a fost lovită puternic de un autoturism, iar în urma impactului toți fost răniți și transportați la spital.

Microbuzul în care se aflau cei șase români a fost lovit de un BMW

 

Potrivit publicației Nuova Venezia, accidentul s-a produs în jurul orei 01.00, la kilometrul 366, între Dolo și Padova Est, în zona localității Vigonza.

Un autoturism marca BMW, condus de un cetățean spaniol în vârstă de 44 de ani s-a ciocnit brusc cu un microbuz Mercedes Sprinter în care se aflau șase cetățeni români. La volanul microbuzului se afla un tânăr în vârstă de 33 de ani.

Potrivit primelor informații, BMW-ul a intrat cu viteză în spatele microbuzului și l-a proiectat în gardul metalic de protecție și s-a răsturnat.

Toți cei șase români au fost răniți

 

Toți cei șase ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți în urma impactului, inclusiv un băiat de 25 de ani. Doi dintre români sunt în stare gravă, iar o femeie a fost transferată la Spitalul Civil din Padova, cu un politraumatism care îi pune viața în pericol.

Personalul sanitar de la 118, pompierii și agenții de la Poliția Rutieră din Mestre au ajuns imediat la locul accidentului.

Operațiunile de salvare au durat aproximativ două ore, iar cercetările la fața locului și verificările condițiilor în care s-a produs accidentul au durat până în zori, mai scriu jurnaliștii italieni.

Până în acest moment, cea mai probabilă cauză a accidentului este viteza excesivă cu care circula autoturismul marca BMW.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel