Italia. Metoda "Căruțul", folosită de români pentru a fura din supermarket. Surpriza avută de angajați când s-au uitat pe camere

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cinci români sunt judecați în Italia, fiind acuzați că au furat peste 1.000 de cutii de ton din supermaketuri. 

Polițiștii italieni au identificat al cincilea membru al unei bande români care au furat peste 1.000 de cutii de ton din mai multe supermarketuri din Reggio Emilia. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, rezident la Milano, care se alătură astfel celor doi bărbați și două femei denunțați deja în octombrie anul trecut. 

Cum furau cutiile de ton

 

Potrivit anchetatorilor, cei cinci români, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, mergeau la supermarket pozând într-o familie obișnuită care își face cumpărăturile. De fapt, așa cum oamenii legii au observat pe imaginile de supraveghere, hoții erau interesați în mod special de un singur produs: cutii de ton Rio Mare. Românii au furat 384 de conserve din supermarketul Ecu din San Polo, 240 de la Sigma din același oraș, 180 de la Ecu din Montecchio și 280 de la Sigma din Bibbiano.

Astfel, peste 1.000 de cutii de ton Rio Mare au fost furate cu ajutorul unei ascunzători din căruciorul bebelușului pe care unul dintre hoți îl împingea în timpul „cumpărăturilor” pe care le-au făcut în 5 supermarketuri.

Fiecare membru al bandei avea un rol bine definit: unii stăteau de pază și dădeau semnalul celor care luau efectiv conservele de pe rafturi. O femeie care împingea căruțul de bebeluș trecea pe lângă "colegii" săi și ascundea marfa în compartimentul special. Toți ieșeau liniștiți și mergeau la mașină unde descărcau produsele furate, relatează publicația Reggio Sera

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale supermarketurilor jefuite, polițiștii au reușit identificarea hoților.

Toți cei cinci sunt acuzați de furt calificat.

romani italia ton rio mare

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel