Italia. Medic chirurg, salvat de un român tocmit de tatăl său: „Fiul meu este un tâlhar, rupe-i degetele”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
carabinieri_interventie
carabinieri_interventie

Un bărbat „angajează“ un român pentru a rupe degetele fiului său gay: „Nu mai trebuie să fie chirurg”. Românul a dezvăluit planul victimei, după ce l-a urmărit îndeaproape și a văzut că nu este un om periculos. Tatăl medicului a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Se spune că mâinile unui chirurg valorează aur. Exact acolo a încercat un tată să-și „lovească“ fiul, periclitându-i capacitatea de a opera. El a angajat un român special pentru a-l răni: „Rupe-i degetele”, îi spusese el românului pe care l-a tocmit pentru a face treaba „murdară“. Motivul tatălui de a-și pedepsi fiul: Chirurgul în vârstă de 43 de ani este homosexual. 

Acum, tatăl în vârstă de 75 de ani, liber profesionist pensionat, a primit doi ani de închisoare pentru răni agravate și pentru hărțuire, după ce românul căruia îi promisese 2500 de euro pentru a-i vătăma fiul, l-a trădat și i-a spus fiului său totul.

Faptul datează din aprilie 2017, dar timp de patru ani tatăl și-a insultat și persecutat fiul, după ce în presa tabloidă au apărut mai multe fotografii cu le în comania unui cunoscut actor. Știrea nu era o noutate în familia chirurgului, bărbatul spusese deja cu un an înainte despre homosexualitatea sa, iar tatăl său a reacționat cu calm atunci. „Păcat doar pentru nepoți”, ar fi spus el.

„Fiul meu este un tâlhar, rupe-i degetele”

 

Ceva s-a întâmplat apoi, astfel încă tatăl și-a atacat fiul, l-a atacat pe partenerul său și char și pe soia sa care, în cele din urmă, după 42 de ani de căsătorie, decide să se despartă. Apoi a angajat un român pentru a-i mutila fiul după ce, cu două luni înainte, angajase doi bărbați pentru a-l bate pe partenerul fiului său.

 „Fiul meu este un tâlhar, rupe-i degetele”, i-ar spus românului, dar bărbatul care i-a urmărit timp de 2 săptămâni nu a observat nimic care ar putea urmări viața acelui doctor în cercurile criminale. Așa că, în cele din urmă, a decis să expună planul tatălui său și i-a spus totul chirurgului. 

Din acel moment, chirurgul a trăit cu teamă că tatăl său ar putea încerca să-l lovească din nou. El nu îl denunță imediat, mai întâi încearcă să înțeleagă de ce, dar nu există o explicație adecvată pentru acea violență. Prietenii și cunoscuții devin bodyguarzii lui până în mai 2018, când medicul decide să-l raporteze pe tatăl său carabinierilor.  Pentru a scăpa de persecuție  chiar și-a schimbat studioul. Și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, a fost denunțat de părintele său care s-a prefăcut a fi victimă și l-a dat în judecată pentru un atac care nu a existat niciodată.

Primarul din Torino, aprecieri pentru românul care a dezvăluit totul

 

„Decisese să-i strice viața, dorind să-i rupă mâinile. Mâinile fiului său, de profesie chirurg. „Motivul?”. Este homosexual. Se întâmplă în secolul XXI. provincia Torino. Din fericire, bărbatul angajat a refuzat să comită o faptă pe cât de crudă pe atât de prostească și i-a mărturisit totul victimei care, în acest fel, ar putea depune plângere. Tatăl a fost condamnat la doi ani, dar astăzi am putea fi aici în plânge încă o victimă a homo-lesbo-bi-trans-fobiei care, după cum arată știrile zilnice, este absolut prezentă în țara noastră", scrie primarul din Torino, Chiara Appendino, potrivit Reppublica.it

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel