EXCLUSIV  Italia. Maria Loredana Voicu scrie despre „Densie și colierul magic“: „Fiica mea m-a inspirat. Am creat o lume magică doar pentru ea“

Maria Loredana Voicu, o româncă de 24 de ani stabilită de aproape 10 ani în Italia, și-a găsit inspirația de a scrie prima ei carte după ce s-a născut fetița ei, Denise. „Denise și colierul magic“  a apărut în urmă cu un an, iar în luna martie 2020, cartea a fost tradusă și în limba română.

Maria Loredana Voicu, o tânără româncă în vârstă de 24 de ani stabilită de la vârsta de 15 ani în Italia, în provincia Avellino, din regiunea Campania, ne-a semnalat apariția primei sale cărți, intitulată „Denise e la collana magica” - Denise și colierul magic.

Maria Loredana Voicu s-a născut în 1996 în orașul Băile Govora in județul Râmnicu-Vâlcea. S-a mutat în Italia cu familia din România când avea 15 ani și de atunci locuiește într-un orășel mic, Frigento, în judeţul  Avellino. E ste căsătorită și are un copil, o fetiță pe nume Denise, care de altfel a și inspirat-o să scrie 

Cine este Maria Loredana Voicu?

 

„Am o fetiță de trei ani, Denise; cartea și munca mea le dedic ei pentru că datorită ei am găsit inspirația scrisului. Genul manuscris-ului este fantezie romantică, personajul principal se numește  Denise și are aceleași caracteristici ca fiica mea. Am vrut să creez o lume magică doar pentru ea, acolo unde se poate întâmpla orice; îmi place să scriu foarte mult pentru că o folosesc drept metodă pentru a călători cu mintea, pentru a interpreta  fiecare personaj și pentru a exprima  sentimentele fiecăruia într-un anumit moment“, a declarat autoarea pentru Știri Diaspora.

Publicația apărută la Editura LFA Publisher din Napoli, în octombrie 2019, iar în martie 2020 a fost tradusă în română. Cartea se poate comanda pe orice site online sau în orice librărie în italiană, pe când în limba română deocamdată se poate cumpăra doar online în  formatul e-book.

De ce ar trebui să citim „Denise și colierul magic?“

 

Maria Loredana Voicu: „Pentru că, pe lângă faptul că îți lasă puțin din magia ei, te va face să gândești asupra dragostei, la prietenii, la alegerile pe care uneori trebuie să le faci pentru a merge mai departe“.

Denise este o fată simplă, ca toţi tineri de vârsta ei. Cea mai mare dorință a ei este să-și creeze propria trupă împreună cu cea mai bună prietenă Alice. Totul începe de ziua ei când cumpără online un anumit articol, un colier cu puteri extraordinare. Denise intră imediat în legătură cu el; legătura dintre ea și colier devine din ce în ce mai puternică zi de zi, pentru a avea viziuni asupra unei lumi niciodată văzute până acum: Atros.

La atingerea magică a frumoasei bijuterii se regăseşte în această lume fantastică populată de creaturi extraordinare. Aici își va descoperi originile și care va fi sarcina ei... va întâlni prieteni noi care o vor ajuta să înfrunte numeroasele aventuri care se vor prezenta de-a lungul călătoriei sale... . Atros este versiunea magică a Pământului, o lume perfectă ale cărei orașe principale sunt: orașul de vară, toamna, primăvara, iarna și, în sfârșit, elfii și zânele. Care închid frumusețea și unicitatea sa.

Ar fi perfect dacă nu ar fi fost Caleb, vrăjitorul rău care, datorită slujitorului său Colben, vrea să dobândească mult mai multă magie devenind cel mai puternic vrăjitor din toate timpurile și cucerind Atros. Sosirea Denisei îi va încurca planul ..... dar Denise cu noii ei prieteni vor putea înfrunta toate vicisitudinile? Iubirea se va naște, de asemenea, în toate acestea, dar aceasta va fi suficientă pentru a le oferi fiecăruia puterea de a fi puternici și pentru a salva Atros de întuneric?

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy