Italia: Mamă româncă, găsită la Roma. Fiica Elenei o căuta de aproape 3 săptămâni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără româncă își căuta disperată mamă, despre care nu mai știa nimic din 27 martie. Femeia a fost găsită, ieri, la Roma.

Elena I. ar fi vrut să se întoarcă în țară, la copii, însă nimeni nu a mai știut nimic de ea din 27 martie. Familia a intrat în alert după ce, pe 28 martie, geanta cu actele și telefonul au fost găsite în San Lorenzo (Roma) și au început să dea sfoară în țară pentru a o găsi pe femeia de 38 de ani.

„Ea este mama mea despre care nu mai știu nimic de pe data de 28.03.2020. Ultima dată am vorbit cu ea pe data de 27.03.2020 la ora 23 și câteva minute. Ea era în Roma acolo lucra pe data de 27 martie. Ea a plecat din locul de muncă, eu am fost anunțată de doamna de acolo și am luat imediat legătura cu mama mea care îmi spune că este într-o gara din Roma.

Am vorbit în seara de 27 martie cu ea de mai multe ori (6-7) iar pe data de 28 martie îi suna telefonul și nu răspundea, iar seara în jurul orei 8 ea a fost activă pe Facebook, am sunat și tot nu îmi răspundea, iar de pe data 29 martie telefonul nu îi mai sună, îmi intră direct căsuța vocală.

Nu știu dacă a ajuns în Romania, nu știu nimic de ea, de aceea am pus această postare, poate cineva a văzut-o și mă poate ajuta cu informații“, scria Andreea, fiica Elenei, în toate grupurile de români din Italia.

Elena a plecat de la Orbetello, spre Roma - Termini, de unde urma să pornească spre București. Numai că odată ajunsă la Roma, femeia a dispărut fără urmă. 

După aproape 3 săptămâni, Elena a fost găsită la Roma, unde se adăpostise la o biserică. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel