Italia. Mai mulți români, într-o rețea de marfă contrafăcută: „Vindeau pe Facebook jachete false Woolrich, Nike și Adidas”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Mai mulți români, într-o rețea de marfă contrafăcută: „Vindeau pe Facebook jachete false Woolrich, Nike și Adidas”. FOTO: captură roma.repubblica.it
Italia. Mai mulți români, într-o rețea de marfă contrafăcută: „Vindeau pe Facebook jachete false Woolrich, Nike și Adidas”. FOTO: captură roma.repubblica.it

Mai mulți români, italieni, chinezi și marocani sunt acuzați de carabinierii din Roma, Italia, că ar fi vândut pe Facebook haine contrafăcute. 

Ieri dimineață, în clădirea B a orașului judiciar din piazzale Clodio, Roma, 16 inculpați de naționalități diferite, italiană, marocană, română, chineză, au fost acuzați în diverse moduri că au făcut parte din lanțul de aprovizionare și au ajuns sub lupa anchetatorilor. Doi soți care au ajuns în judecată sunt acuzați că au vândut bunuri contrafăcute. 

Potrivit acuzației, cuplul și-a făcut reclamă produselor, în special jachetelor, pe rețeaua de socializare Facebook, printr-o pagină specială pentru Marketplace. Poliția financiară, în faza de anchetă, a folosit surse confidențiale și GPS pentru a efectua cercetările.

Italia. Prețul benzinei explodează și depășește 2 euro pe litru: „Un efect de bulgăre de zăpadă asupra cheltuielilor“

 

Mărfuri contrafăcute

 

„Programările s-au făcut telefonic”, au declarat în sala de judecată autoritățile. „Am aflat în ce apartament au avut loc schimburile. De asemenea, am observat oameni care pleacă din casă cu jachete de același tip cu cele anunțate pe pagina de Facebook, adică Woolrich”.

În acuzație se menționează că în magazin au fost găsite 348 de pantofi cu simbolul Nike contrafăcut pe numele unuia dintre inculpați, dar în documente se menționează și produse Adidas, Converse și Fred Perry.

Italia. Tânăr român de 18 ani, mort într-un groaznic accident. Iubita lui Adrian se zbate între viață și moarte

În timpul controlului unui autoturism, anchetatorii au confiscat jachete Peuterey care ar fi fost luate în Ponzano Romano de unul dintre inculpați pentru a fi duse în capitală.

Persoanele care au ajuns în judecată vor avea posibilitatea de a se apăra împotriva oricărei acuzații. De fapt, în audierile următoare ar trebui să aibă loc audierea acuzaților. Judecătorul a amânat procesul pentru 30 septembrie.

Italia. Mai mulți români și bulgari s-au bătut cu sticle sparte lângă o biserică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel